─  Zoeken  ─
Evi Hanssen - Sinds ik niet meer drink

Sinds ik niet meer drink

Evi Hanssen

Een ontwapenend relaas van 500 dagen zonder alcohol
─  Omschrijving  ─

Vanuit een verlangen naar controle, soberheid en een gezonder leven besliste Evi Hanssen geen druppel alcohol meer te drinken. Gedurende 500 dagen hield ze een dagboek bij waarin ze openhartig en honderduit vertelt over de vele beproevingen die ze op haar pad tegenkomt. Haar keuze om geestrijke dranken af te zweren heeft niet alleen fysieke gevolgen, het heeft ook een effect op haar vriendschappen, haar relatie, haar werk en haar zelfbeeld. Met de nodige dosis humor zoekt Evi uit wie ze nu precies is zonder dat gezellige glas in de hand.

─  Fragment  ─

─  Quotes  ─
Algemeen Dagblad
'Een verzameling eerlijke en pijnlijk herkenbare verhalen.'
Dag Allemaal
'Geen pleidooi tegen alcohol, maar een nuchtere kijk op een leven zonder de favoriete drug van onze maatschappij.'
Evi Hanssen
Gazet van Antwerpen
'Ik heb voor een andere carrière gekozen omdat ik minder voldoening haalde uit de job die ik deed voor televisie. Nu haal ik veel voldoening uit het schrijven. Ik voel dat ik dat talent meer en meer aan het ontwikkelen ben. En ik doe het graag.'
Evi Hanssen
Libelle
'In haar boek vertelt ze hoe ze 500 dagen lang geen druppel meer aanraakt en hoe haar zelfbeeld in de positieve zin verandert. Een mooie aanloop naar 'Tournée Minérale'.'
Goed Gevoel
'Gezellig door het leven gaan zonder glas in de hand. Evi Hanssen doet het al meer dan 500 dagen. Haar keuze om alcohol af te zweren heeft niet alleen fysieke gevolgen, het heeft ook een effect op haar vriendschappen, haar relatie, haar werk en haar zelfbeeld. Met de nodige dosis humor zoekt Evi uit hoe haar keuze haar leven veranderd heeft.'
Auteur: Evi Hanssen
Auteur

Evi Hanssen (1978) is een populaire radio- en tv-persoonlijkheid en columniste in Vlaanderen en Nederland. In 2020 verscheen haar eerste boek, Ergens onderweg. Samen met Jutta Borms en Hilde De Baerdemaker maakte ze de podcast 'Nog 9 minuten' en de boeken Nog 9 minuten. Inspiratie voor meditatie en Nog 9 minuten. Meditatie voor kinderen. Sinds ik niet meer drink werd een bestseller in Nederland en België.

─  Edities & Details  ─
Paperback: Sinds ik niet meer drink - Evi Hanssen
ISBN: 9789463962735
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 22-11-2021
Prijs: € 22,99
Omvang: 256 pagina's

Bestel

Digitale download: Sinds ik niet meer drink - Evi Hanssen
ISBN: 9789463962742
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 22-11-2021
Prijs: € 9,99
Omvang: 256 pagina's

Bestel

Audio download: Sinds ik niet meer drink - Evi Hanssen
ISBN: 9789463962759
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 22-11-2021
Prijs: € 12,99
Speelduur: 360 minuten

Bestel

Voorlezer: Evi Hanssen NUR: 770 - Psychologie THEMA: Gezondheid, ziekte en verslaving: sociale aspecten THEMA: Omgaan met drugs- en alcoholproblemen THEMA: Waargebeurde verhalen: algemeen THEMA: Dagboeken, brieven en tijdschriften BISAC: SELF-HELP / Substance Abuse & Addictions / Alcohol
─  Nieuws  ─
Boeken in de pers - week 45

Boeken in de pers - week 45

November is een mooie maand voor de boekenliefhebber en ook de pers heeft genoten van de boeken die de afgelopen weken zijn verschenen. Lees meer »

Boeken in de pers - week 26

Boeken in de pers - week 26

Juli is een mooie maand voor de boekenliefhebber en ook de pers heeft genoten van de boeken die de afgelopen weken zijn verschenen. Lees meer »

Evi Hanssen genomineerd voor Storytel Award

Evi Hanssen genomineerd voor Storytel Award

Dit jaar wordt al voor de vierde keer de Storytel Awards georganiseerd. Op 12 mei 2022 zullen de Awards worden uitgereikt aan het beste  luisterboek, de beste voorlezer, het beste opkomende talent en de beste Storytel Original. Lees meer »

Boeken in de pers - week 9

Boeken in de pers - week 9

Spring maar alvast blij op en neer, want hier zijn de boeken in de pers weer! Alweer is er een week voorbij gevlogen. Een week die opnieuw gevuld werd met wondermooie, spannende, ontroerende en geestige boeken. Hieronder ontdek je meer over de boeken die deze week werden uitgelicht in de pers. Misschien vind jij hiertussen wel een verborgen parel of dat ene boek dat je altijd al wilde lezen. Mijn tip: laat je inspireren, ontdek het onbekende en lees! Lees meer »

─  Boeken  ─
Evi Hanssen - Traag naar de hemel
Evi Hanssen
Annick Ruyts - Slapeloos
Annick Ruyts
─  Blijf op de hoogte  ─

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws