─  Zoeken  ─
Evi Hanssen, Jutta Borms en Hilde De Baerdemaeker - Nog 9 minuten

Nog 9 minuten

Evi Hanssen, Jutta Borms en Hilde De Baerdemaeker

Het boek bij de razend populaire podcast Nog 9 minuten
─  Omschrijving  ─

Dat mediteren heilzaam is, hoeft geen betoog meer. Dat het ook voor iedereen haalbaar is, dat bewijst de podcastreeks Nog 9 minuten. 9 minuten per dag, meer is er niet nodig, of je nu 's ochtends wegdoezelt met een snoozemeditatie, overdag pauzeert met een sneaky sessie of je dag afsluit met een slaapmeditatie. De behoefte aan een dagelijkse dosis zelfzorg, positiviteit en veerkracht is hoog. In dit boek vertellen Evi Hanssen, Jutta Borms en Hilde De Baerdemaeker openhartig over hun ervaringen. Aan de hand van 21 thema's reiken ze jou een schat aan inspiratie aan voor elk moment van de dag.

─  Fragment  ─

─  Quotes  ─
Goed Gevoel
'Van s'ochtends vroeg tot s'avonds laat: met de tips van Hilde, Jutta en Evi kom je op elk moment van de dag tot rust.'
Zeeparel
'Een origineel opgevat en makkelijk toepasbaar doe-het-zelfleerboek, dat misschien ook u meer geestelijke rust kan bezorgen.'
Het Laatste Nieuws
'Met 'Nog 9 minuten', het pas verschenen meditatieboek van Evi Hanssen, Jutta Borms en Hilde Debaerdemaeker, wordt de drempel nog lager om dagelijks even de pauzeknop in te drukken.'
Libelle
'"Ik was al fan van meditatie lang voor het een hype werd, maar de ultieme gids voor mijn ontspanningsoefeningen ontdekte ik pas dit jaar. [...] Evi heeft me doen inzien hoe heerlijk én makkelijk het is om de knop in je hoofd heel even om te draaien. Net wat ik nodig had tijdens dit moeilijke jaar!"'
Redactrice Annelies
Auteur: Evi Hanssen
Auteur

Evi Hanssen (1978) is een populaire radio- en tv-persoonlijkheid en columniste in Vlaanderen en Nederland. In 2020 verscheen haar eerste boek, Ergens onderweg. Samen met Jutta Borms en Hilde De Baerdemaker maakte ze de podcast 'Nog 9 minuten' en de boeken Nog 9 minuten. Inspiratie voor meditatie en Nog 9 minuten. Meditatie voor kinderen. Sinds ik niet meer drink werd een bestseller in Nederland en België. In 2023 publiceerde ze Traag naar de hemel, over het afscheid van haar moeder.

Auteur: Jutta Borms
Auteur

Jutta Borms (1972) is een klassiek geschoolde arts, gespecialiseerd in holistische geneeskunde. Ze publiceerde eerder De nieuwe dokter (2018) en Na de crash (2020).

Auteur: Hilde De Baerdemaeker
Auteur

Hilde De Baerdemaeker (1978) is actrice, KAP-facilitator, hypnosetherapeut en yoga-teacher bij PlayPauze. Ze schreef samen met Jutta Borms en Evi Hanssen Nog 9 minuten. Inspiratie voor meditatie (2021) en Nog 9 minuten. Meditatie voor kinderen (2022).

─  Edities & Details  ─
Paperback: Nog 9 minuten - Evi Hanssen, Jutta Borms en Hilde De Baerdemaeker
ISBN: 9789464101683
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 21-09-2021
Prijs: € 24,99
Omvang: 240 pagina's

Bestel

Digitale download: Nog 9 minuten - Evi Hanssen, Jutta Borms en Hilde De Baerdemaeker
ISBN: 9789464101690
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 16-09-2021
Prijs: € 9,99
Omvang: 240 pagina's

Bestel

NUR: 723 - Meditatie THEMA: Geest, lichaam, ziel: meditatie en visualisatie THEMA: Mindfulness BISAC: BODY, MIND & SPIRIT / Mindfulness & Meditation
─  Nieuws  ─
Boeken in de pers - week 33

Boeken in de pers - week 33

Augustus is een mooie maand voor de boekenliefhebber en ook de pers heeft genoten van de boeken die de afgelopen weken zijn verschenen. Lees meer »

Boeken in de pers - week 15

Boeken in de pers - week 15

April is een mooie maand voor de boekenliefhebber en ook de pers heeft genoten van de boeken die de afgelopen weken zijn verschenen. Lees meer »

Boeken in de pers - week 8

Boeken in de pers - week 8

Niet alleen Tournée Minérale stond deze maand op het programma, februari brengt ook een grote portie liefde met zich mee. Valentijn mag dan weeral voorbij zijn, maar laat ons vooral niet stoppen met de liefde te vieren. Liefde voor jezelf, voor anderen, voor onze omgeving, en uiteraard ook voor boeken. Lees meer »

Inspiratie voor januari

Inspiratie voor januari

De eerste helft van januari is voorbij en daarmee ook de datum tot wanneer je iemand een gelukkig nieuwjaar kan wensen. Hier kan je een lijstje met aanraders ter ondersteuning van die -stiekeme- goede voornemens vinden, van kookboeken tot non-fictie.    Lees meer »

─  Boeken  ─
Evi Hanssen, Jutta Borms en Hilde De Baerdemaeker - Nog 9 minuten: meditatie voor kinderen
Evi Hanssen, Jutta Borms en Hilde De Baerdemaeker

In deze gejaagde tijden nemen kinderen onze haast en stress gemakkelijk over. Net daarom is het belangrijk dat kinderen én ouders af en toe een pauze inlassen, om letterlijk op adem te komen, te vers...

─  Blijf op de hoogte  ─

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws