─  Zoeken  ─
Evi Hanssen, Jutta Borms en Hilde De Baerdemaeker - Nog 9 minuten: meditatie voor kinderen

Nog 9 minuten: meditatie voor kinderen

Evi Hanssen, Jutta Borms en Hilde De Baerdemaeker

Meditatie voor kinderen: het nieuwe boek bij de populaire podcastreeks Nog 9 minuten
─  Omschrijving  ─

In deze gejaagde tijden nemen kinderen onze haast en stress gemakkelijk over. Net daarom is het belangrijk dat kinderen én ouders af en toe een pauze inlassen, om letterlijk op adem te komen, te verstillen en hun emoties te laten bestaan. Met de nieuwe meditatiereeks van Nog 9 minuten richten Jutta Borms, Evi Hanssen en Hilde De Baerdemaeker zich specifiek tot kinderen van 6 tot 12 jaar. In dit bijbehorende boek geven ze oefeningen en tips aan ouders om hun kinderen tot rust te brengen en vertellen ze ook honderduit over eigen ervaringen met hun kroost. Mindful opvoeden met vallen en opstaan.

─  Fragment  ─

Auteur: Evi Hanssen
Auteur

Evi Hanssen (1978) is een populaire radio- en tv-persoonlijkheid en columniste in Vlaanderen en Nederland. In 2020 verscheen haar eerste boek, Ergens onderweg. Samen met Jutta Borms en Hilde De Baerdemaker maakte ze de podcast 'Nog 9 minuten' en de boeken Nog 9 minuten. Inspiratie voor meditatie en Nog 9 minuten. Meditatie voor kinderen. Sinds ik niet meer drink werd een bestseller in Nederland en België. In 2023 publiceerde ze Traag naar de hemel, over het afscheid van haar moeder.

Auteur: Hilde De Baerdemaeker
Auteur

Hilde De Baerdemaeker (1978) is actrice, KAP-facilitator, hypnosetherapeut en yoga-teacher bij PlayPauze. Ze schreef samen met Jutta Borms en Evi Hanssen Nog 9 minuten. Inspiratie voor meditatie (2021) en Nog 9 minuten. Meditatie voor kinderen (2022).

Auteur: Jutta Borms
Auteur

Jutta Borms (1972) is een klassiek geschoolde arts, gespecialiseerd in holistische geneeskunde. Ze publiceerde eerder De nieuwe dokter (2018) en Na de crash (2020).

─  Edities & Details  ─
Digitale download: Nog 9 minuten: meditatie voor kinderen - Evi Hanssen, Jutta Borms en Hilde De Baerdemaeker
ISBN: 9789464102635
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 04-11-2022
Prijs: € 9,99
Omvang: 96 pagina's

Bestel

Gebonden: Nog 9 minuten: meditatie voor kinderen - Evi Hanssen, Jutta Borms en Hilde De Baerdemaeker
ISBN: 9789464102628
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 31-10-2022
Prijs: € 17,99
Omvang: 96 pagina's

Bestel

NUR: 723 - Meditatie THEMA: Geest, lichaam, ziel: meditatie en visualisatie THEMA: Mindfulness THEMA: Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: fitness, lichaamsbeweging en gezond eten BISAC: BODY, MIND & SPIRIT / Mindfulness & Meditation
─  Nieuws  ─
Boeken in de pers - week 38

Boeken in de pers - week 38

September is een mooie maand voor de boekenliefhebber en ook de pers heeft genoten van de boeken die de afgelopen weken zijn verschenen. Lees meer »

Boeken in de pers - week 37

Boeken in de pers - week 37

September is een mooie maand voor de boekenliefhebber en ook de pers heeft genoten van de boeken die de afgelopen weken zijn verschenen. Lees meer »

─  Boeken  ─
Evi Hanssen, Jutta Borms en Hilde De Baerdemaeker - Nog 9 minuten
Evi Hanssen, Jutta Borms en Hilde De Baerdemaeker

Dat mediteren heilzaam is, hoeft geen betoog meer. Dat het ook voor iedereen haalbaar is, dat bewijst de podcastreeks Nog 9 minuten. 9 minuten per dag, meer is er niet nodig, of je nu 's ochtends wegd...

─  Blijf op de hoogte  ─

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws