─  Zoeken  ─
Inspiratie voor januari
De eerste helft van januari is voorbij en daarmee ook de datum tot wanneer je iemand een gelukkig nieuwjaar kan wensen. Hier kan je een lijstje met aanraders ter ondersteuning van die -stiekeme- goede voornemens vinden, van kookboeken tot non-fictie.   

Inspiratie voor januari

Gepubliceerd op 25 januari, 2022 om 11:06, aangepast op 25 januari, 2022 om 11:08

Culinair


Karolien Olaerts - Karola's kitchen: het kookboek (Horizon)
Houd je van lekker eten maar sta je niet graag lang in de keuken? Dan is Karola's kitchen: het kookboek ongetwijfeld iets voor jou. Bereikbare recepten met pure ingrediënten staan hierin centraal. Zeker als je fan bent van groenten kan Karolien je een andere blik geven op het bereiden ervan door haar creativiteit. Een aanrader voor wie een gezonde levensstijl wil. Het diepvriessymbool helpt ook, zo kan je makkelijk terugvinden welke gerechten je kan invriezen. Want wie niet veel tijd heeft, moet slim zijn. Voedzame, smaakvolle gerechten kan je hierin terugvinden. Bovendien kan je Karoliens kook- en eetplezier voelen als je dit kookboek leest, wat heel aanstekelijk werkt. 


Non-fictie


Evi Hanssen - Sinds ik niet meer drink (Horizon)
Bij al dat lekkere eten horen lekkere drankjes. Aan inspiratie geen gebrek in de kookboeken die hierboven opgesomd zijn. Ook als je alcohol wil afzweren kan je genieten van een lekker drankje. Daar is Evi Hanssen het bewijs van. In Sinds ik niet meer drink heeft zij een dagboek bijgehouden waarin ze openhartig vertelt over haar ervaringen zonder dat gezellige glas in de hand.

Evi Hanssen, Jutta Borms en Hilde De Baerdemaeker - Nog 9 minuten (Horizon)
Als aflsuiter van dit lijstje, een boek om jouw mentale gezondheid een duwtje te geven. Meditatie ontspant en zorgt voor een betere concentratie. Zoals Evi Hanssen zegt: "Er valt niks te leren aan mediteren. Je moet het gewoon doen." Hoe vaker je het doet, hoe sneller je rust zal vinden. Nog 9 minuten, het boek bij de podcastreeks, staat vol inspiratie om gedurende de dag terug te schakelen en je niet te laten meeslepen in de dagelijkse ratrace.

─  Auteurs  ─
─  Boeken  ─
Karolien Olaerts - Karola's Kitchen: het kookboek
Karolien Olaerts

Eindelijk, het langverwachte kookboek van Karola's Kitchen

Evi Hanssen, Jutta Borms en Hilde De Baerdemaeker - Nog 9 minuten
Evi Hanssen, Jutta Borms en Hilde De Baerdemaeker

Het boek bij de razend populaire podcast Nog 9 minuten

Evi Hanssen - Sinds ik niet meer drink
Evi Hanssen

Een ontwapenend relaas van 500 dagen zonder alcohol

─  Blijf op de hoogte  ─

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws