─  Zoeken  ─
─  Nieuws  ─
De Franse Revolutie I, een magistraal meesterwerk

De Franse Revolutie I, een magistraal meesterwerk

19 april verscheen De Franse Revolutie I, het eerste deel van een tweedelig werk over een van de meest fascinerende episodes uit de wereldgeschiedenis. Lees meer »

Boeken in de pers - week 15

Boeken in de pers - week 15

April is een mooie maand voor de boekenliefhebber en ook de pers heeft genoten van de boeken die de afgelopen weken zijn verschenen. Lees meer »

Evi Hanssen genomineerd voor Storytel Award

Evi Hanssen genomineerd voor Storytel Award

Dit jaar wordt al voor de vierde keer de Storytel Awards georganiseerd. Op 12 mei 2022 zullen de Awards worden uitgereikt aan het beste  luisterboek, de beste voorlezer, het beste opkomende talent en de beste Storytel Original. Lees meer »

Boeken in de pers - week 11

Boeken in de pers - week 11

Schoonmaken, herorganiseren, structureren het hoort allemaal bij die jaarlijkse lenteschoonmaak. Ben je ook de kasten aan het uitrommelen en een laagje stof, of saharazand ;-) aan het verwijderen? Het wordt allemaal leuker als je ook je dansmoves van onder het stof haalt. Toch nood aan een pauze? Neem er een boek bij, want wat is er nu een betere pauze dan even tot rust komen met een boek in de hand. Geen inspiratie of kan je gewoonweg niet kiezen? Dan helpen de boeken die deze week in de pers verschenen jou misschien op weg. Lees meer »

Nieuwe titels in maart

Nieuwe titels in maart

De eerste zonnestralen komen tevoorschijn. De lente is bijna in het land en dat betekent tijd voor een lenteschoonmaak of een gezellig, zonnig terrasje. Op zoek naar gloednieuwe boeken om die lege plekken in de boekenkast aan te vullen, of heb je inspiratie nodig voor nieuw leesvoer? Bij Horizon verschijnen deze maand gloednieuwe exemplaren die je alvast op weg kunnen helpen. Lees meer »

Boeken in de pers - week 9

Boeken in de pers - week 9

Spring maar alvast blij op en neer, want hier zijn de boeken in de pers weer! Alweer is er een week voorbij gevlogen. Een week die opnieuw gevuld werd met wondermooie, spannende, ontroerende en geestige boeken. Hieronder ontdek je meer over de boeken die deze week werden uitgelicht in de pers. Misschien vind jij hiertussen wel een verborgen parel of dat ene boek dat je altijd al wilde lezen. Mijn tip: laat je inspireren, ontdek het onbekende en lees! Lees meer »

Karola’s Kitchen nieuw op Njam en dat betekent feest bij Standaard Boekhandel!

Karola’s Kitchen nieuw op Njam en dat betekent feest bij Standaard Boekhandel!

Karola’s Kitchen is binnenkort te zien op Njam. Dat wordt gevierd met een feestelijke korting bij Standaard Boekhandel! Lees meer »

Boeken in de pers - week 8

Boeken in de pers - week 8

Niet alleen Tournée Minérale stond deze maand op het programma, februari brengt ook een grote portie liefde met zich mee. Valentijn mag dan weeral voorbij zijn, maar laat ons vooral niet stoppen met de liefde te vieren. Liefde voor jezelf, voor anderen, voor onze omgeving, en uiteraard ook voor boeken. Lees meer »

« 1 ... 6 7 8 ... 12 »
─  Blijf op de hoogte  ─

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws