─  Zoeken  ─
'Mijn man' is binnenkort overal verkrijgbaar!
Ben je nog op zoek naar een verontrustende roman over een obsessieve liefde, macht en manipulatie? Staak je zoektocht! Vanaf volgende week is 'Mijn man' van Maud Ventura overal verkrijgbaar. 

'Mijn man' is binnenkort overal verkrijgbaar!

Gepubliceerd op 8 september, 2023 om 15:00, aangepast op 8 september, 2023 om 16:01

Ook Marie Claire tipte dit boek al aan haar lezers: "In Ventura’s psychologisch complexe debuut wordt een vrouw verteerd door de liefde voor haar man. 'Mijn man' is niet zozeer een liefdesroman als wel een waarschuwend verhaal over de gevaren van jezelf te verliezen in een relatie."

Ventura laat zien hoe wantrouwen uitmondt in beklemmende paranoia. En toch "[drijft] Ventura het niet te ver: 'Mijn man' blijft een vermakelijk schotschrift over het leven in suburbia, gelardeerd met scherpe observaties en voorzien van een heerlijke plottwist", besluit Knack.

─  Auteurs  ─
Auteur: Maud Ventura

Maud Ventura (1993) heeft een master in filosofie en in management. Ze staat momenteel aan het hoofd van de podcastafdeling van de Franse radiogroep NRJ. In haar eigen podcast Lalala onderzoekt ze de complexiteit van de liefde. Maud Ventura woont in Parijs. Mijn man is haar romandebuut. In Frankrijk werden reeds 100.000 exemplaren verkocht.

─  Boeken  ─
Maud Ventura - Mijn man
Maud Ventura

Een verontrustende en originele roman over liefde, macht en manipulatie

─  Blijf op de hoogte  ─

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws