─  Zoeken  ─
De ReactieRedactie: 'Iemand anders' van Nele Van den Broeck
Wat denkt de lezer van onze boeken? Dat wilt De ReactieRedactie graag uitpluizen. We speuren het wereld wijde web af naar eerlijke boekenreviews die we graag voor u uiteenzetten. Hier volgt de doodeerlijke mening van de lezer over Iemand anders van Nele Van den Broeck.

De ReactieRedactie: 'Iemand anders' van Nele Van den Broeck

Gepubliceerd op 4 augustus, 2023 om 13:00, aangepast op 4 augustus, 2023 om 14:22

“Oh my natte onderbroek: ik heb genoten van elke letter en het tot twee uur ’s nachts verslonden in een minimum van tijd.”

Met Iemand anders betovert Nele Van den Broeck elke lezer die haar boek openslaat. Haar toegankelijke en hypnotische schrijfstijl wordt bejubbeld, want wanneer haar publiek eenmaal begint te lezen kunnen ze niet meer stoppen. Neles pen is dan ook heel bijzonder. Hij is “straight to the point, no nonsense en toch doorspekt met wat sommigen literair noemen.”

Het verhaal van Sandra die nadat ze gedumpt wordt door haar man beslist om iemand anders te worden vinden lezers vermakelijk, “compleet van de pot gerukt. Compleet herkenbaar,” en vooral: “smullen”. Daarnaast confronteert het boek je met allerlei hilarische thema’s: “Liters gin, cowboy-sigaretten, Japanse bondage, Kosmische Rust, porseleinen herders, vaginale schimmel en Tinderseks… Iemand anders is een modern sprookje zonder taboes. En met een geweldige karma-finale; fan!”

Klik op onderstaande knop voor de geraadpleegde recensies.

Download: Reacties - 'Iemand anders'
─  Auteurs  ─
Auteur: Nele Van den Broeck

Nele Van den Broeck is muzikant en frontvrouw van Nele Needs A Holiday, theatermaker en columnist bij De Standaard. In 2019 verscheen haar boek Halfvolwassen, waarin ze op een ontwapenend eerlijke manier over haar eigen dierbare mislukkingen schreef. Iemand anders is haar romandebuut.

─  Boeken  ─
Nele Van den Broeck - Iemand anders
Nele Van den Broeck

Tomeloze roman over de onwaarschijnlijke overwinning van een vrouw die alles verloor

─  Blijf op de hoogte  ─

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws