─  Zoeken  ─
De ReactieRedactie: 'Leven zonder een plan B' - Valerie Cook
Wat denkt de lezer van onze boeken? Dat wil De ReactieRedactie graag uitpluizen. We speuren het wereldwijde web af naar eerlijke boekenreviews die we graag voor u uiteenzetten. Deze week de doodeerlijke mening van de lezer over Leven zonder een plan B van Valerie Cook.

De ReactieRedactie: 'Leven zonder een plan B' - Valerie Cook

Gepubliceerd op 4 augustus, 2023 om 13:40, aangepast op 4 augustus, 2023 om 14:30

Boekenliefhebbers hebben alleen maar mooie woorden voor Leven zonder een plan B van Valerie Cook. Ze neemt ons mee op avontuur met The Nomads Family. Haar boek is “als een warme, inspirerende glimlach die je uitnodigt om in haar verhaal te springen.”

Zeg JA tegen je dromen. Met deze levensvisie reisde Valerie twaalf jaar lang de wereld rond, eerst alleen, toen met haar vriend en uiteindelijk met hun kinderen. Ze “schrijft open en eerlijk over wat zij heeft meegemaakt en hoe zij naar dingen kijkt. Leest heerlijk weg. Inspirerend, en … Ik kijk weer een beetje opener en positiever naar de wereld!”

Kortom, lezers vinden Leven zonder een plan B een “heel aangenaam boek om te lezen. Een ongelofelijk mooie bundel van levenslessen en inzichten.”

Download: Reacties: 'Leven zonder een plan B'
─  Auteurs  ─
Auteur: Valerie Cook

Valerie Cook reisde samen met Tim Boffé door Europa in The Nomads Bus, een Amerikaanse schoolbus die ze hadden omgebouwd tot hostel op wielen. Ze deelden foto's en verhalen over hun leven aan boord op het Instagramaccount The Nomads Family. Ondertussen wonen ze met hun twee kinderen in Are, een skigebied in Zweden, waar ze beiden werken als influencer, coach, off-piste ski- en snowboardgids, fotograaf, schrijver en host van hun guesthouse.

─  Boeken  ─
Valerie Cook - Leven zonder een plan B
Valerie Cook

Op avontuur met The Nomads Family

─  Blijf op de hoogte  ─

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws