─  Zoeken  ─
Virginy L. Sam - Dagboek van een lastpak - 2

Dagboek van een lastpak - 2

Virginy L. Sam

Voor de fans van Leven van een loser en Dagboek van een muts
─  Omschrijving  ─

Kerst is niet meteen Fenna's favoriete seizoen. Al helemaal niet omdat ze altijd vreselijke cadeaus krijgt (wie is ernu blij met een boek over een jong paardenwonder? Wie?) Kerst staat ook gelijk aan het winterrapport. Omdat Fenna het te druk heeft met haar Vereniging voor Lastpakken, verliest ze haar cijfers uit het oog. Oeps! Dan wordt Fenna uitgenodigd voor een feest waar haar crush Théo zal zijn. Maar ze moet haar ouders beloven dat ze ook haar kleine zusje Eva meeneemt. Gelukkig heeft Fenna een diploma Lastpakologie. Ze vindt vast een oplossing om deze vreselijk tijd te overleven.

─  Fragment  ─

Auteur: Virginy L. Sam
Auteur

Virginy L. Sam is televisie- en filmregisseur. Ze schrijft romans en zelfs kook- en gameboeken. Ze geeft ook theaterles aan kinderen en jongeren.


Marie-Anne Abesdris illustreerde verschillende strips voor jongeren na het behalen van haar diploma visuele communicatie aan de Olivier de Serres School voor Toegepaste Kunsten. Ze geeft ook workshops beeldende kunst op scholen.

─  Edities & Details  ─
Digitale download: Dagboek van een lastpak - 2 - Virginy L. Sam
ISBN: 9789464101775
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 24-10-2023
Prijs: € 9,99
Omvang: 288 pagina's

Bestel

Gebonden: Dagboek van een lastpak - 2 - Virginy L. Sam
ISBN: 9789464101768
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 28-09-2023
Prijs: € 17,99
Omvang: 272 pagina's

Bestel

Serie: Dagboek van een lastpak NUR: 283 - Fictie 10 - 12 jaar THEMA: Kinderen / tieners: fictie: humor THEMA: Kinderen / tieners: fictie: familie en thuis THEMA: Kinderen / tieners: fictie: algemene fictie THEMA: Kinderen / tieners: fictie: romantiek, liefde en relaties BISAC: JUVENILE FICTION / Humorous Stories
─  Boeken  ─
Kaat De Kock - Help, ik ben verliefd!
Kaat De Kock
─  Blijf op de hoogte  ─

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws