─  Zoeken  ─
Thomas Renders - Liegen is leuk!

Liegen is leuk!

Thomas Renders

Dit geweldige boek leert je liegen (of misschien ook niet)
─  Omschrijving  ─

Thomas Renders en Davien Dierickx nemen in dit prentenboek in vrolijke versjes, op kindermaat geschreven, een loopje met de werkelijkheid. Komt Zwitserse gatenkaas echt van een berg vol gaten? Kan je een dik woordenboek als ontbijt eten of is een dunne strip beter verteerbaar? En zijn flamingo's roze omdat ze te veel garnalen eten?

Auteur: Thomas Renders
Auteur

Thomas Renders is zelfstandig eindredacteur bij verschillende tv-programma's (1 jaar gratis, De Wonderjaren, Animalitis). Daarnaast is hij freelance copywriter in de reclame en helpt hij comedians bij het schrijven van hun zaalshows. Tijdens de coronacrisis schreef hij een column voor De Standaard over het leven met jonge kinderen in lockdown.

Auteur: Davien Dierickx
Auteur

Davien Dierick is freelance illustrator en grafisch vormgever. Ze illustreerde eerder Zijn er nog vragen, What the # en De zoo van Zwartelgoud en een spel voor de Parijse uitgeverij Auzou. Daarnaast tekent ze ook voor de overheid en heel wat commerciële bedrijven.

─  Edities & Details  ─
Gebonden: Liegen is leuk! - Thomas Renders
ISBN: 9789464101997
Uitgave: Gebonden
Status: Aangekondigd
Datum: 16-02-2023
Prijs: € 15,99
Omvang: 40 pagina's

Bestel

Digitale download: Liegen is leuk! - Thomas Renders
ISBN: 9789464102000
Uitgave: Digitale download
Status: Aangekondigd
Datum: 16-02-2023
Prijs: € 9,99
Omvang: 40 pagina's

Bestel

NUR: 273 - Prentenboeken (<6 jaar) THEMA: Vroege jaren: vers-, rijm- en woordspel BISAC: JUVENILE FICTION / Stories in Verse (see also Poetry)
─  Boeken  ─
Zoë Tucker - Greta en de reuzen
Zoë Tucker

Greta woont in een prachtig bos dat wordt wordt bedreigd door reuzen. Toen de reuzen het bos ontdekten, kapten ze bomen zodat ze huizen konden bouwen. Daarna hakten ze nog meer bomen om en bouwden z...

Jan De Maeyer - Taart
Jan De Maeyer

In een koude, grijze stad woont een bakker die heel graag en heel goed taarten bakt. Maar de taarten zijn té mooi, niemand wil ze kopen. Met de laatste restjes deeg bakt de bakker drie zoete broodjes...

─  Blijf op de hoogte  ─

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws