─  Zoeken  ─
‘Geluk zit in een klein boekje’: Nieuwe campagne boekhandels Vlaanderen van start
Maak kans op een boekenbon van €10,- bij ‘Geluk zit in een klein boekje’!

‘Geluk zit in een klein boekje’: Nieuwe campagne boekhandels Vlaanderen van start

Gepubliceerd op 1 maart, 2023 om 11:00, aangepast op 1 maart, 2023 om 10:42

Wat is er gezelliger dan samen met je kind lekker een boekje te lezen? Of wat is er leuker dan je kind zelf lekker te zien genieten van een boekje? Zoek je misschien nog een boek voor je kind, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen?

Tussen 1 maart en 7 mei 2023 besteden verschillende boekhandels in Vlaanderen extra aandacht aan kinder- en jeugdboeken om zo boekenadvies te bieden aan (ouders) van jonge én oudere kinderen. Verschillende uitgevers, boekhandels en andere boekenliefhebbers hebben de koppen bij elkaar gestoken en stelden een mooie lijst samen met daarop de leukste titels, zodat jij een handig overzicht hebt en eenvoudig interessante boeken voor je kinderen kan uitzoeken. Bij uitgeverij Horizon hebben wij ook erg leuke titels geselecteerd, namelijk Liegen is leuk! door Thomas Renders en Davien Dierickx (ill.) en Dagboek van een lastpak door Virginy L. Sam en Marie-Anne Abesdris (ill.). Deze zijn zeker de moeite waard!

Wat nog eens extra leuk is: je maakt ook kans op een boekencheque t.w.v. €10,-! Doe mee via boekhandelsvlaanderen.be/geluk en maak kans op een boekenbon die je kan inwisselen bij je lokale boekhandel.

Veel leesplezier!

─  Auteurs  ─
─  Boeken  ─
Thomas Renders - Liegen is leuk!
Thomas Renders

Dit boek leert je liegen (of misschien ook niet)

Virginy L. Sam - Dagboek van een lastpak - 1
Virginy L. Sam

Bestseller uit Frankrijk eindelijk verkrijgbaar in het Nederlands

─  Blijf op de hoogte  ─

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws