─  Zoeken  ─
Lidia Brankovic - Het Grote Gevoelenshotel

Het Grote Gevoelenshotel

Lidia Brankovic

Prachtig prentenboek over het belang van gevoelens
─  Omschrijving  ─

In dit hotel is er plaats voor élk gevoel. Iedereen mag er zijn wie hij of zij is, de hotelmanager zorgt ervoor dat iedereen een plekje vindt. Zo staat het hotel elke keer op stelten als Woede gepasseerd is, maar checkt daarna altijd Kalmte in. Verdriet spreekt met een heel zacht stemmetje en laat af en toe het bad overlopen. En als er te veel gevoelens tegelijkertijd inchecken, boekt ook Angst een kamer.
Lidia Brankovic leert kinderen hun gevoelens te benoemen. Daarnaast toont ze dat er altijd ruimte is voor alle gevoelens, en dat ze van voorbijgaande aard zijn.

Auteur: Lidia Brankovic
Auteur

Lidia Brankovic laat zich graag inspireren door haar geboortestad Berlijn, de mensen die er wonen en de cultuur. Als ze niet schildert of schrijft, houdt ze van dansen, mediteren en lange wandelingen. Het grote gevoelenshotel is Lidia's eerste boek. De inpiratie voor het boek haalde ze uit haar eigen ervaringen met grote (en kleinere) emoties.

─  Edities & Details  ─
Gebonden: Het Grote Gevoelenshotel - Lidia Brankovic
ISBN: 9789464104684
Uitgave: Gebonden
Status: Aangekondigd
Datum: 23-05-2024
Prijs: € 19,99
Omvang: 40 pagina's

Bestel

Digitale download: Het Grote Gevoelenshotel - Lidia Brankovic
ISBN: 9789464104691
Uitgave: Digitale download
Status: Aangekondigd
Datum: 23-05-2024
Prijs: € 12,99
Omvang: 40 pagina's

Bestel

Vertaler: Edward van de Vendel NUR: 273 - Prentenboeken (<6 jaar) THEMA: Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: emoties, humeur en gevoelens THEMA: Prentenboeken BISAC: JUVENILE FICTION / Social Themes / Emotions & Feelings
─  Boeken  ─
Andrés López - Een boek
Andrés López
Nele Everaert - Kat in de stad
Nele Everaert
─  Blijf op de hoogte  ─

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws