─  Zoeken  ─
Karen De Meyer - De magie van opruimen

De magie van opruimen

Karen De Meyer

Breng stap voor stap structuur, routine en rust in je dagelijks leven
─  Omschrijving  ─

Opruimen is een magische manier om orde te scheppen in je huis en in je leven. Het maakt je bewust van wat en hoeveel je hebt. Ontspullen doet je anders met dingen omgaan en zet je aan tot minder kopen. Zo draag je bij aan een duurzamere wereld. Opruimcoach Karen De Meyer neemt je mee op een wandeling door je huis. Aan de hand van tips, stappenplannen en anekdotes helpt ze jou om elke kamer grondig op te ruimen. De vele foto's zullen je inspiratie en zin geven om van jouw huis een thuis te maken.

─  Fragment  ─

─  Quotes  ─
Het Laatste Nieuws
'(...) een lijvige gids vol tips en trucs om kamer na kamer je hele huis uit te rommelen. (...) handige vragen- en afvinklijstjes helpen je om stapvoets orde te scheppen in alle ruimtes en opbergplekken, tot en met je vriezer en nachtkastje.'
Het laatste Nieuws
'Met slimme tips helpt ze mensen zoals ik om bergen (rommel) te verzetten.'
Isabelle Vandenberghe
Nina
'[Een lenteschoonmaak] zorgt voor rust, zeker met haar tips en aanpak.'
Coole Suggesties
'Het is op een prettige manier geschreven, met lijstjes en checklists die je kunt volgen om je eigen voortgang in de gaten te houden. Dat veel van de tips duurzame effecten hebben, is daarbij alleen maar meegenomen.'
Auteur: Karen De Meyer
Auteur

Karen De Meyer studeerde fotografie en werkt in de sociale sector. Na enkele intensieve opleidingen besliste ze om haar passie te volgen en opruimcoach te worden. Met haar bedrijf Sooki helpt ze mensen hun huis op te ruimen en te organiseren, en geeft ze advies op maat.

─  Edities & Details  ─
Paperback: De magie van opruimen - Karen De Meyer
ISBN: 9789464101614
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 15-03-2022
Prijs: € 23,99
Omvang: 272 pagina's

Bestel

Digitale download: De magie van opruimen - Karen De Meyer
ISBN: 9789464101621
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 15-03-2022
Prijs: € 9,99
Omvang: 272 pagina's

Bestel

NUR: 450 - Lifestyle THEMA: Huishoudelijke tips THEMA: Practical advice: Life hacks / handy tips BISAC: HOUSE & HOME / Cleaning, Caretaking & Organizing
─  Nieuws  ─
Boeken in de pers - week 15

Boeken in de pers - week 15

April is een mooie maand voor de boekenliefhebber en ook de pers heeft genoten van de boeken die de afgelopen weken zijn verschenen. Lees meer »

Boeken in de pers - week 11

Boeken in de pers - week 11

Schoonmaken, herorganiseren, structureren het hoort allemaal bij die jaarlijkse lenteschoonmaak. Ben je ook de kasten aan het uitrommelen en een laagje stof, of saharazand ;-) aan het verwijderen? Het wordt allemaal leuker als je ook je dansmoves van onder het stof haalt. Toch nood aan een pauze? Neem er een boek bij, want wat is er nu een betere pauze dan even tot rust komen met een boek in de hand. Geen inspiratie of kan je gewoonweg niet kiezen? Dan helpen de boeken die deze week in de pers verschenen jou misschien op weg. Lees meer »

Nieuwe titels in maart

Nieuwe titels in maart

De eerste zonnestralen komen tevoorschijn. De lente is bijna in het land en dat betekent tijd voor een lenteschoonmaak of een gezellig, zonnig terrasje. Op zoek naar gloednieuwe boeken om die lege plekken in de boekenkast aan te vullen, of heb je inspiratie nodig voor nieuw leesvoer? Bij Horizon verschijnen deze maand gloednieuwe exemplaren die je alvast op weg kunnen helpen. Lees meer »

─  Boeken  ─
Kelly Deriemaeker - Bullet Journal
Kelly Deriemaeker
Evi Hanssen - Ergens onderweg
Evi Hanssen
Ine Brands - Feest!
Ine Brands
─  Blijf op de hoogte  ─

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws