─  Zoeken  ─
Kaat De Kock - Help, ik heb een vader

Help, ik heb een vader

Kaat De Kock

Laatste deel in de hilarische reeks van Kaat De Kock en Chrostin
─  Omschrijving  ─

Charlie start aan haar laatste jaar op de lagere school. Het is gelukkig nog steeds dik aan met Hakim, maar dat lijkt zowat het enige positieve in haar leven.
De vriendinnen moeten een middelbare school kiezen. Vanwege dat stomme aanmeldsysteem is het helemaal niet zeker of ze volgend jaar nog bij elkaar in de klas zullen zitten. Milla heeft - uiteraard - een sneaky plan om het systeem (en de ouders) te omzeilen. Maar daar is Charlie niet voor te vinden. En wie is dat nieuwe meisje waar Camille de hele tijd mee optrekt? Help! Valt de hechten vriendinnengroep uit elkaar?

─  Fragment  ─

─  Quotes  ─
Pluizuit
'Al die emoties zitten knap verweven in dagdagelijkse belevenissen. Die zorgen voor veel herkenbaarheid en medeleven. De tekst leest vlot en elk hoofdstuk wordt ingeleid door een vrolije cartoonachtige illustratie van Chrostin.'
Valeries Boekenwereld
'Ik heb genoten van de grappige schrijfstijl van de auteur en het drama in Charlies leven []. Perfect leesvoer voor lezers vanaf ongeveer 10 jaar!'
Auteur: Kaat De Kock
Auteur

KAAT DE KOCK is een succesvol youngadultauteur en journaliste bij Flair. Haar jongerenroman Selfie werd meteen genomineerd voor de Jonge Jury Debuutprijs. Met Help, ik ben verliefd! start ze, samen met de populaire cartooniste Chrostin, een nieuwe reeks voor kinderen vanaf 10 jaar.

─  Edities & Details  ─
Gebonden: Help, ik heb een vader - Kaat De Kock
ISBN: 9789464101256
Uitgave: Gebonden
Status: Niet op voorraad
Datum: 31-03-2022
Prijs: € 16,99
Omvang: 192 pagina's

Bestel

Digitale download: Help, ik heb een vader - Kaat De Kock
ISBN: 9789464101263
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 31-03-2022
Prijs: € 9,99
Omvang: 192 pagina's

Bestel

Audio download: Help, ik heb een vader - Kaat De Kock
ISBN: 9789464101270
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 31-03-2022
Prijs: € 12,99
Speelduur: 226 minuten

Bestel

Serie: Help Illustrator: Christina De Witte Voorlezer: Verona Verbakel NUR: 283 - Fictie 10 - 12 jaar THEMA: Kinderen / tieners: fictie: schoolverhalen BISAC: JUVENILE FICTION / Social Themes / Friendship
─  Nieuws  ─
Boeken in de pers - week 15

Boeken in de pers - week 15

April is een mooie maand voor de boekenliefhebber en ook de pers heeft genoten van de boeken die de afgelopen weken zijn verschenen. Lees meer »

Nieuwe titels in maart

Nieuwe titels in maart

De eerste zonnestralen komen tevoorschijn. De lente is bijna in het land en dat betekent tijd voor een lenteschoonmaak of een gezellig, zonnig terrasje. Op zoek naar gloednieuwe boeken om die lege plekken in de boekenkast aan te vullen, of heb je inspiratie nodig voor nieuw leesvoer? Bij Horizon verschijnen deze maand gloednieuwe exemplaren die je alvast op weg kunnen helpen. Lees meer »

─  Boeken  ─
Leen Vandereyken - Danny Boy
Leen Vandereyken
Agnès de Lestrade; Jean-Claude van Rijckeghem; Sarah Devos - Mijn vader is een saucisse
Agnès de Lestrade; Jean-Claude van Rijckeghem; Sarah Devos
Tom Thys - Schrikkelkermis
Tom Thys
─  Blijf op de hoogte  ─

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws