─  Zoeken  ─
Nele Van den Broeck - Halfvolwassen

Halfvolwassen

Nele Van den Broeck

Eindelijk, het langverwachte debuut van de Belgische Lena Dunham
─  Omschrijving  ─

Nele wil haar jeugddroom waarmaken: wereldberoemd worden. Dat ambitieus avontuur start met verhuizen naar een piepklein appartementje in Londen, het epicentrum van de popmuziek. Al snel blijkt dat de wereld niet op Nele ligt te wachten, helaas. Toch blijft ze jarenlang volharden. Ze vecht tegen de demonen in haar hoofd, terwijl haar hart sneuvelt in de liefde, keer op keer. Halverwege de dertig zoekt Nele nog steeds naar haar plek in de wereld. Gelukkig kan ze erom lachen. Soms.

─  Fragment  ─

─  Quotes  ─
Knack Focus
'Haar boek Halfvolwassen heeft iets ontwapenend eerlijks, en ze kan persoonlijke anekdotiek omzetten in iets wat iedereen kan interesseren.'
This is how we read
'Anyway, oprecht aanbevolen leesvoer, die Halfvolwassen.'
Auteur: Nele Van den Broeck
Auteur

Nele Van den Broeck is muzikant en frontvrouw van Nele Needs A Holiday, theatermaker en columnist bij De Standaard. In 2019 verscheen haar boek Halfvolwassen, waarin ze op een ontwapenend eerlijke manier over haar eigen dierbare mislukkingen schreef. Iemand anders is haar romandebuut.

─  Edities & Details  ─
Paperback: Halfvolwassen - Nele Van den Broeck
ISBN: 9789464101591
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 04-05-2021
Prijs: € 23,99
Omvang: 224 pagina's

Bestel

Audio download: Halfvolwassen - Nele Van den Broeck
ISBN: 9789492958747
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 13-11-2019
Prijs: € 12,99
Speelduur: 395 minuten

Bestel

Digitale download: Halfvolwassen - Nele Van den Broeck
ISBN: 9789492626707
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 17-10-2019
Prijs: € 9,99
Omvang: 224 pagina's

Bestel

Voorlezer: Marlies Bosmans NUR: 300 - Literaire fictie THEMA: Biografische fictie THEMA: Moderne en hedendaagse fictie THEMA: Humoristische fictie BISAC: FICTION / Biographical
─  Nieuws  ─
Boeken in de pers - week 11

Boeken in de pers - week 11

Schoonmaken, herorganiseren, structureren het hoort allemaal bij die jaarlijkse lenteschoonmaak. Ben je ook de kasten aan het uitrommelen en een laagje stof, of saharazand ;-) aan het verwijderen? Het wordt allemaal leuker als je ook je dansmoves van onder het stof haalt. Toch nood aan een pauze? Neem er een boek bij, want wat is er nu een betere pauze dan even tot rust komen met een boek in de hand. Geen inspiratie of kan je gewoonweg niet kiezen? Dan helpen de boeken die deze week in de pers verschenen jou misschien op weg. Lees meer »

─  Blijf op de hoogte  ─

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws