─  Zoeken  ─
Boeken in de pers - week 38
September is een mooie maand voor de boekenliefhebber en ook de pers heeft genoten van de boeken die de afgelopen weken zijn verschenen.

Boeken in de pers - week 38

Gepubliceerd op 30 september, 2021 om 15:51, aangepast op 1 oktober, 2021 om 09:28

Non-fictie
Jutta Borms, Hilde De Baerdemaeker & Evi Hanssen - Nog 9 minuten (Horizon)
Een niet te missen tip van Goed Gevoel: Nog 9 minuten van het bekende meditatie-podcast-trio Jutta Borms, Hilde De Baerdemaeker en Evi Hanssen. Het boek biedt meditatietips en -rituelen voor de hele dag.Kookboeken
Karolien Olaerts – Karola's Kitchen: het kookboek (Horizon)
* Elle presenteert enkele (h)eerlijke gerechtjes van het nieuwste kookboek van Uitgeverij Horizon: Karola's kitchen: het kookboek van Karolien Olaerts. Smul van de heerlijke frittata met rode biet, asperges en feta; vol-au-veg; Midden-Oosters gekruide groenten met linzen; Aziatische koolrolletjes met zalm; én banaansoufflé met een vleugje chocolade. Mmm.

* Nog een vermelding voor Karola's Kitchen: het kookboek van Karolien Olaerts; deze keer in Goed Gevoel. 'Evenwichtige en gevarieerde maaltijd die makkelijk te bereiden en ook lekker is', daarvoor moet je bij Karola's Kitchen: het kookboek zijn! Goed Gevoel prijst de smakelijke 'verse, voedzame en plantaardige ingrediënten' in al haar gerechten.

* Joepie, alweer verscheen Karolien Olaerts in de pers! Een gesprek en een recept voor broccoli en bloemkool met ei en feta verschenen in Markant Magazine. In het interview staat Karolien stil bij haar filosofie over koken en hoe het bovengenoemde recept tot leven kwam (of tot in onze maag).
 

─  Auteurs  ─
─  Boeken  ─
Evi Hanssen, Jutta Borms en Hilde De Baerdemaeker - Nog 9 minuten
Evi Hanssen, Jutta Borms en Hilde De Baerdemaeker

Het boek bij de razend populaire podcast Nog 9 minuten

Karolien Olaerts - Karola's Kitchen: het kookboek
Karolien Olaerts

Eindelijk, het langverwachte kookboek van Karola's Kitchen

─  Blijf op de hoogte  ─

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws