─  Zoeken  ─
Sylvia Van Driessche - Een hele lieve fuck you

Een hele lieve fuck you

Sylvia Van Driessche

Een krachtige roman over #MeToo en narcisme
─  Omschrijving  ─

Alexa, een journaliste die haar dagen vult met het schrijven over lippenstiften en het drinken van cava, wordt naar een filmfestival gestuurd. Wat een routineklus moet worden, verandert wanneer ze haar jeugdliefde Finneas Mallieu tegenkomt, die intussen een wereldvermaard acteur is geworden. Terwijl Alexa wegvlucht in alcohol, wordt ze geconfronteerd met verontrustende verhalen over seksuele intimidatie in haar onmiddellijke omgeving. Tevergeefs probeert ze de onderzoeksjournaliste in haar te onderdrukken. Alexa wordt meegezogen in een gevaarlijke wereld, een die haar dwingt haar verleden te confronteren en haar toekomst op te offeren.

─  Quotes  ─
Het Nieuwsblad
'Sylvia Van Driessche spit diep in de wereld van seksuele intimidatie, zoekt naar verklaringen en bouwt op naar een - zij het wat vergezochte - climax. Ze doet dat in een vlotte, maar ook onopvallende stijl. Een ideaal zomers wegleesboek hadden we bijna gezegd, maar dan moet je de smeerlapperij eigen aan #MeToo er wel bijnemen.'
Jo De Ruyck
Auteur: Sylvia Van Driessche
Auteur

Sylvia Van Driessche (1976) is journalist en schrijver. Ze begon haar carrière als hoofdredacteur van Joepie en neemt momenteel interviews af voor Het Laatste Nieuws en NINA. Vanaf 2013 schreef ze de succesvolle Sterrenreeks voor young adults bij elkaar. Liefdestips aan mezelf (2017) werd bekroond met de Hebban YA-prijs voor beste boek van het jaar en wordt momenteel verfilmd. Een hele lieve fuck you is haar eerste roman voor volwassenen.

─  Edities & Details  ─
Audio download: Een hele lieve fuck you - Sylvia Van Driessche
ISBN: 9789464101096
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 17-06-2021
Prijs: € 12,99
Speelduur: 470 minuten

Bestel

Paperback: Een hele lieve fuck you - Sylvia Van Driessche
ISBN: 9789492626752
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 16-06-2021
Prijs: € 22,99
Omvang: 272 pagina's

Bestel

Digitale download: Een hele lieve fuck you - Sylvia Van Driessche
ISBN: 9789492626769
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 16-06-2021
Prijs: € 9,99
Omvang: 272 pagina's

Bestel

Voorlezer: Emilie Vloeberghs NUR: 301 - Literaire roman, novelle THEMA: Hedendaagse romantiek THEMA: Moderne en hedendaagse fictie THEMA: Verhalend thema: liefde en relaties THEMA: Verhalend thema: sociale problematiek THEMA: Feminisme en feministische theorie THEMA: Seksueel misbruik en seksuele intimidatie BISAC: FICTION / Literary
─  Nieuws  ─
Feest van het boek bij Standaard Boekhandel: signeersessies

Feest van het boek bij Standaard Boekhandel: signeersessies

Dit najaar zitten onze auteurs niet stil! Mis geen enkele signeersessies op het Feest van het Boek bij Standaard Boekhandel. Vind hier onder het signeerschema van onze auteurs Leen Dendievel, Rudy Morren, Sylvia Van Driessche, Johan Op de Beeck, Laura Buelinckx, De Familie Planckaert, Karolien Olaerts en Dierendokter Joshua Dutré.  Lees meer »

─  Boeken  ─
Kaat De Kock - Het is ingewikkeld
Kaat De Kock
Leen Dendievel - Georges & Rita
Leen Dendievel
Lisanne De Gendt - Toen liefde leven werd
Lisanne De Gendt
─  Blijf op de hoogte  ─

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws