─  Zoeken  ─
Jüne Plã - Climax Club

Climax Club

Jüne Plã

─  Omschrijving  ─

In het leven tussen de lakens durft het wel eens fout te lopen. Waar liggen nu juist de erogene zones? En hoe kan je ze prikkelen? Geen paniek, Climax Club biedt een handleiding voor sekspret toegankelijk voor iedereen: vrouw, man, hetero, homo, bi... Jüne zet penetratie even opzij en focust op 1001 manieren om anders en ongeremd plezier te beleven. Met elegante en duidelijke illustraties biedt Jüne een cartografie van de erogene zones en een inventarisatie van orgastische bewegingen. Al meer dan 100.000 exemplaren verkocht in Frankrijk!

─  Fragment  ─

─  Quotes  ─
Flair
'Jünes favoriete vingertips zijn slechts het topje van de ijsberg. In haar boek Climax Club vind je duizend-en-één manieren om je seksleven uit te breiden en écht voor genot te gaan. En dat extra duidelijk, want Jüne maakte overal -letterlijk - een tekening bij.'
Sjiek
'Het is de beste Kamasutra die er bestaat.'
Jüne Plã
Auteur: June Pla
Auteur

Jüne Plã is een grafisch ontwerpster uit Marseille. Ze was het beu om aan haar vriendjes uit te leggen waar welke erogene zones liggen en tekende alles. Die tekeningen vormden de aanzet voor haar populaire Instagramaccount Jouissance Club, sex tips for creative lovers. En toen kwam het boek: een bestseller in Frankrijk.

─  Edities & Details  ─
Paperback: Climax Club - Jüne Plã
ISBN: 9789463962926
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 11-06-2020
Prijs: € 19,99
Omvang: 256 pagina's

Bestel

Digitale download: Climax Club - Jüne Plã
ISBN: 9789463962933
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 10-06-2020
Prijs: € 4,99
Omvang: 256 pagina's

Bestel

NUR: 865 - Seksualiteit THEMA: Geslacht en seksualiteit: advies en kwesties THEMA: Geslacht en seksualiteit, sociale aspecten THEMA: Erotische bekentenissen en waargebeurde verhalen BISAC: SELF-HELP / Sexual Instruction
─  Nieuws  ─
Boeken in de pers - week 25

Boeken in de pers - week 25

Juni is een mooie maand voor de boekenliefhebber en ook de pers heeft genoten van de boeken die de afgelopen weken zijn verschenen. Lees meer »

─  Boeken  ─
Goedele Liekens - Het vaginaboek
Goedele Liekens
Julie Vranckx - Niet voor pussies
Julie Vranckx
─  Blijf op de hoogte  ─

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws