─  Zoeken  ─
Win een uniek Overamstel Uitgevers boekenpakket!
Win maar liefst 8 boeken en reis door tijd en ruimte met dit unieke boekenpakket van Overamstel Uitgevers!

Win een uniek Overamstel Uitgevers boekenpakket!

Gepubliceerd op 13 januari, 2022 om 15:34, aangepast op 13 januari, 2022 om 17:32

In deze tijd zitten veel mensen thuis en wij begrijpen dat iedereen het binnen zitten helemaal zat is. Daarom verloten wij dit unieke boekenpakket waarmee je door tijd en ruimte kunt reizen! Reis bijvoorbeeld terug in de tijd met Fortuna’s kinderen of reis naar de toekomst met Duizend hoog. Welke boeken je allemaal nog meer kunt winnen lees je hieronder. Wil je kans maken? Ga dan snel naar onze Instagrampagina en doe mee!

De actie loopt t/m 31 januari 2022 en we maken de winnaar bekend op 2 februari.

Mijn Olympische Spelen -  Hans Klippus, Frans Oosterwijk, Henk Stouwdam & John Volkers (Uitgeverij Inside)

Verhalen over Olympische Spelen zijn doorgaans de verhalen van winnaars. Interessant, maar ook afgezaagd, alsof er niet meer is te melden dan de succesverhalen van Pieter, Ranomi, Anky en Leontien. In deze bundel herbeleven 15 bijzondere Olympiërs hun bijzondere olympische avonturen. De auteurs hebben zich bij deze selectie niet laten leiden door de kleur van de medaille, maar door de kracht van het verhaal.

De duivel en de duistere diepte - Stuart Turton (The House of Books)

1634. De Saerdam, een Oost-Indiëvaarder van de VOC, op het punt staat de haven van Batavia te verlaten, verschijnt er een onheilspellend symbool op het zeil. Al snel blijkt er geen zegen op de reis te rusten. Een dode leproos waart over het schip, de levende have sterft op raadselachtige wijze en een prediker voorspelt drie gruwelijke wonderen, met dramatische gevolgen. Tot overmaat van ramp klinkt in de nacht een duivelse stem…

Heer ridder Louis en de vreselijke vrouwe - Myles &Greg McLeod (Uitgeverij Moon)

Heer ridder Louis is de dapperste ridder van alle landen. Hij heeft dan ook al vele vijanden verslagen, van bloeddorstige draken, kwaadaardige kobolden tot aan wrede tovenaars. Maar als hij en zijn trouwe robothengst Rammelros eropuit worden gestuurd om de strijd aan te gaan met de Vrouwe uit Noot, is zelfs hij niet voorbereid op de chaos die volgt...

Verdronken land - Rudy Morren (Horizon)

Tijdens zijn verjaardagsfeest krijgt burgemeester en ex-minister Hendrik De Vuyst het bericht dat zijn kleindochter verdwenen is. Hoofdinspecteur Mortier wordt tegen zijn zin met de zaak belast en vindt het meisje ongedeerd terug. Twee dagen later wordt het lijk van De Vuyst opgedregd. Zijn rug vertoont vreselijke littekens en in zijn portefeuille zit een foto uit 1956 met vier jongens, onder wie de ex-minister zelf. Mortier start zijn onderzoek. Wanneer bij de afbraak van het internaat waar de vier verbleven een lijk gevonden wordt, komt het criminele verleden van De Vuyst aan het licht.

Fortuna’s kinderen - Annejet van der Zijl (Hollands Diep)

Het nieuwste ‘grote’ boek van Annejet van der Zijl, met daarin verwerkt haar succesvolle Boekenweekgeschenk Leon & Juliette. Het verhaal begint bij avonturier Leon Herckenrath die in 1818 zijn hart verloor aan een jonge slavin en volgt hun oudste dochter en haar Hollandse man tijdens hun avonturen in Californië ten tijde van de Goldrush.

Fortuna’s kinderen is een twee eeuwen omspannende, verrassend actuele familiesaga over mensen die hun leven niet lieten begrenzen door risico’s en hun liefdes niet door huidkleur.

Duizend hoog - Katharine McGee (Uitgeverij Moon YA)

Welkom in New York City 2118. Een metropool van innovatie en dromen, waar iedereen eigen wensen en verlangens nastreeft… en iedereen iets te verliezen heeft.

Op de bovenste verdiepingen van een glinsterende duizend-verdiepingen-tellende supertoren vind je de prachtige woningen van de rijkste, mooiste en meest meedogenloze mensen van de stad. Helemaal bovenin woont Avery Fuller. Ze heeft alles wat ze zich kan wensen, maar toch is er één ding dat ze nooit zal kunnen hebben…

De prijs voor een perfect leven is hoger dan je denkt.

De heks van Limbricht - Susan Smit (Lebowski publishers)

Limbricht, nabij Sittard, eind zeventiende eeuw. Haar leven lang is Entgen Luijten gewend haar eigen weg te gaan, in familiekwesties, in zaken en in de liefde. Ze wordt daarin gesteund door een grote kennis van de natuur, die ze ook regelmatig aanwendt om haar dorpsgenoten te helpen. Maar dan wordt ze vanwege een paar ongelukkige voorvallen beschuldigd van hekserij. De kasteelheer is gebrand op een bekentenis, waarvoor hij gebruikmaakt van alle middelen die de inquisitie hem ter beschikking stelt. Maar wat als Entgen tegen alle verwachtingen in standhoudt?

De bakatlas - Rutger van den Broek (Carrera culinair)

Overal ter wereld wordt gebakken. Van Oostenrijkse apfelstrudel tot Portugese pastéis de nata en van Indonesische pandancake tot aan Amerikaanse devil's foodcake. Of wat denk je van koeksisters uit Zuid-Afrika en Russische honingtaart? In De Bakatlas laat Rutger van den Broek je in meer dan 150 toegankelijke recepten zien hoe divers er over de hele gebakken wordt en hoe je dat zelf thuis kunt doen: van koekjes, taarten en cakes tot aan brood(jes) en desserts.

─  Auteurs  ─
Auteur: Rudy Morren

Rudy Morren (1963) is acteur, scenarist van films en televisiereeksen en een gevestigde thrillerschrijver. Hij debuteerde in 2019 bij Horizon met Wild vlees. Een jaar later volgde Sneeuwspoor, waarmee hij de Knack Hercule Poirotprijs won. Zijn derde boek, Verdronken land, werd eveneens voor deze prijs genomineerd. In 2022 verscheen Het incident. Al deze boeken ontvingen lovende recensies. Rudy Morren kreeg bovendien vier keer op rij vier sterren in de Vrij Nederland Thrillergids.

─  Boeken  ─
Rudy Morren - Verdronken land
Rudy Morren

Het nieuwe meesterwerk van de winnaar van de Knack Hercule Poirotprijs 2020

─  Blijf op de hoogte  ─

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws