─  Zoeken  ─
Nele Everaert - Kat in de stad

Kat in de stad

Nele Everaert

Prachtig prentenboek over het belang van vriendschap
─  Omschrijving  ─

Kat heeft een steen in haar buik. Een zware, zwarte steen. Kat weet niet hoe ze hem weg krijgt. Ook haar vrienden Eekhoorn, Hond, Zwaluw en Rat weten niet hoe ze Kat kunnen helpen. Maar dan ontdekken ze dat de oplossing binnen handbereik ligt.
Het prachtig geïllustreerde prentenboek Kat in de stad is een ontroerend verhaal over vriendschap en het belang van mensen om je heen.

─  Fragment  ─

─  Downloads  ─
Download: Lespakket Kat in de stad - Algemeen Download: Lespakket les 1 Download: Lespakket bijlagen Download: Lespakket Verwerkingsopdracht 1 Download: Lespakket Verwerkingsopdracht 2
Auteur: Nele Everaert
Auteur

Nele Everaert is schrijfster. Daarnaast is ze ook echtgenote, mama, juf, rouw- en verliescounselor voor kinderen en jongeren, burnout coach voor moeders en Rots en Water trainer. Ze doet al die dingen met evenveel goesting, ze passen allemaal bij haar. Haar verhalen reiken kinderen (en volwassenen) beelden aan om op een veilige manier hun binnenkant te leren kennen en erover te vertellen.

Auteur: Jamina Van Maele
Auteur

Jamina Van Maele is afgestudeerd als illustrator aan Sint Lucas in Antwerpen en behaalde nog een master in Beeldende Kunsten. In 2023 verscheen haar eerste kinderboek Ik ben Hasse D. D. bij Horizon.

─  Edities & Details  ─
Gebonden: Kat in de stad - Nele Everaert
ISBN: 9789464103946
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 12-01-2024
Prijs: € 19,99
Omvang: 56 pagina's

Bestel

Digitale download: Kat in de stad - Nele Everaert
ISBN: 9789464103953
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 12-01-2024
Prijs: € 12,99
Omvang: 56 pagina's

Bestel

Illustrator: Jamina Van Maele NUR: 273 - Prentenboeken (<6 jaar) THEMA: Prentenboeken BISAC: JUVENILE FICTION / Social Themes / Depression & Mental Illness
─  Boeken  ─
Zoë Tucker - Greta en de reuzen
Zoë Tucker
Lidia Brankovic - Het Grote Gevoelenshotel
Lidia Brankovic
─  Blijf op de hoogte  ─

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws