─  Zoeken  ─
Rudy Morren - Verdronken land

Verdronken land

Rudy Morren

Het nieuwe meesterwerk van de winnaar van de Knack Hercule Poirotprijs 2020
─  Omschrijving  ─

Tijdens zijn verjaardagsfeest krijgt burgemeester en ex-minister Hendrik De Vuyst het bericht dat zijn kleindochter verdwenen is. Hoofdinspecteur Mortier wordt tegen zijn zin met de zaak belast en vindt het meisje ongedeerd terug. Twee dagen later wordt het lijk van De Vuyst opgedregd. Zijn rug vertoont vreselijke littekens en in zijn portefeuille zit een foto uit 1956 met vier jongens, onder wie de ex-minister zelf. Mortier start zijn onderzoek. Wanneer bij de afbraak van het internaat waar de vier verbleven een lijk gevonden wordt, komt het criminele verleden van De Vuyst aan het licht.

Auteur: Rudy Morren
Auteur

Rudy Morren (1963) is acteur, scenarist van films en televisiereeksen en een gevestigde thrillerschrijver. Hij debuteerde in 2019 bij Horizon met Wild vlees. Een jaar later volgde Sneeuwspoor, waarmee hij de Knack Hercule Poirotprijs won. Zijn derde boek, Verdronken land, werd eveneens voor deze prijs genomineerd. In 2022 verscheen Het incident. Al deze boeken ontvingen lovende recensies. Rudy Morren kreeg bovendien vier keer op rij vier sterren in de Vrij Nederland Thrillergids.

─  Edities & Details  ─
Audio download: Verdronken land - Rudy Morren
ISBN: 9789464102154
Uitgave: Audio download
Status: Aangekondigd
Datum: 20-10-2021
Prijs: € 3,25

Bestel

Voorlezer: Michael Pas NUR: 305 - Literaire thriller THEMA: Thriller / spannende fictie THEMA: Moderne en hedendaagse fictie BISAC: FICTION / Thrillers / Psychological
─  Boeken  ─
Rudy Morren - Het incident
Rudy Morren
Dalilla Hermans - Black-out
Dalilla Hermans
Rudy Morren - Verdronken land
Rudy Morren
─  Blijf op de hoogte  ─

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws