NIEUWS

Stem nu voor LangZullenWeLezen-trofee

Stem nu voor LangZullenWeLezen-trofee

  19-09-2018

De Zonnekoning van Johan Op de Beeck en Asem van Leen Dendievel zijn genomineerd voor de LangZullenWeLezen-trofee. Stemmen kan nu.


Boekliefhebbers kunnen nu stemmen op hun favoriete boeken van het voorbije jaar voor de LangZullenWeLezen-trofee. Wij zijn er trots op dat twee van onze boeken genomineerd zijn voor deze prijs. Het gaat hier over het boeiende verhaal van 'De Zonnekoning' van Johan Op de Beeck, over het leven van koning Lodewijk XIV, en het pakkende 'Asem' van Leen Dendievel, waarin de auteur uitleg wil geven over angstaanvallen.

Wie even de tijd neemt om te stemmen maakt daarbij kans op een boekenpakket van de tien winnende boeken, compleet met handtekening van de auteur. Twijfel dus niet om even een minuutje vrij te maken en jouw stem uit te brengen.

Info en stemmen via: https://www.langzullenwelezen.be/

Brief aan mijn kind

Brief aan mijn kind
Leen Dendievel


Georges & Rita

Georges & Rita
Leen Dendievel


ASEM

ASEM
Leen Dendievel


HARD

HARD
Leen Dendievel


Leen Dendievel signeert ASEM over heel Vlaanderen

ASEM, de nieuwe roman van Leen Dendievel, ligt nog maar net in de boekhandel en is nu al een overdonderend succes.
Om dit te vieren, organiseert Leen acht signeersessies over heel Vlaanderen.
 


Johan Op de Beeck te gast op Het Betere Boek

Johan Op de Beeck, bejubeld geschiedkundig auteur, komt op 6 oktober 2018 naar hét literair festival van Gent: Het Betere Boek. De auteur gaat in gesprek over zijn passie voor Franse geschiedenis en vertelt bezoekers meer over zijn favoriete Franse boek.


Dit najaar bij Horizon

Beste liefhebbers van het boek,

Terwijl de zomer nog nazindert, richt Horizon haar blik al vooruit. In september verschijnen opnieuw een reeks adembenemende boeken die onze kijk op de werkelijkheid verruimen, of ons net even laten wegdromen.


‘De bedreigde vrijheid’ van Johan Op de Beeck wint de Boekenprijs deMens.nu

Eerder konden we al laten weten dat ‘De bedreigde vrijheid’ van Johan Op de Beeck opgenomen werd op de shortlist van de Boekenprijs deMens.nu.

Een paar weken later kunnen we met trots zeggen dat Johan Op de Beeck de prijs ook effectief heeft gewonnen.