De zomer in onze boekenkast

12-06-2017

De zomer in onze boekenkast

Terwijl de zon buiten haar best doet om de buien weg te jagen, zomert het volop in onze boekenkast. Check hier wat Horizon deze zomer voor jou in petto heeft.

Beste liefhebbers van het boek,

Met trots presenteren wij jullie onze zomeraanbieding 2017 met een aantal belangrijke nieuwe auteurs.
Hoeven wij jullie Nicholas Arnst nog voor te stellen? Met zijn street magic was hij meteen dé revelatie op televisie en ook zijn theatershow is een overrompelend succes. Wie de geheimen van Vlaanderens bekendste illusionist wil kennen, moet zijn boek lezen.
Ook Begijn Le Bleu hoeft geen introductie. De Begijn in het boek is een andere Begijn dan de comedian uit het razend populaire tv-programma Foute Vrienden. Begijn is zot van de koers en stort zich vol overgave in de wielerwereld van coureurszweet, supportersfestijnen en blondines met boeketten.
Kelly Deriemaeker is een van de bekendste bloggers van ons land en introduceert ons in de nieuwste hype in DIY-land: het bullet journal, een handige manier om dankzij pen en papier beter georganiseerd en met minder stress door het leven te gaan.
Fleur van Groningen kennen we als huiscolumniste van Het Nieuwsblad en auteur van Dat kleine geluk. In haar nieuwe boek vertelt ze openhartig over haar hoogsensitiviteit. Niet minder dan 1 op 5 mensen is hoogsensitief. Met haar getuigenis wil Fleur hen een hart onder de riem steken.
Een internationale revelatie ten slotte is Céline Alvarez. Van haar revolutionaire opvoedingsboek zijn reeds meer dan 200.000 exemplaren verkocht in Frankrijk en staan meer dan tien vertalingen op stapel. De Nederlandstalige editie verschijnt bij onze uitgeverij en daar zijn we – zoals met al onze uitgaven – bijzonder blij mee.

Allemaal boeken die onze horizon verruimen. En dat is precies wat wij zo zalig vinden aan lezen.
Namens de auteurs en medewerkers van Horizon van Horizon wensen wij jullie veel leesgenot!

Geert Cortebeeck
Uitgever