─  Zoeken  ─
De zomer in met nieuwe boeken
Nieuwe namen en gevestigde waarden. De nieuwe zomerfolder is weer een pareltje!

De zomer in met nieuwe boeken

Gepubliceerd op 13 april, 2016 om 00:00, aangepast op 24 mei, 2016 om 00:00

Pieter Serrien heeft als historicus al een aantal bestsellers op zijn naam staan, want weet als geen ander boeiend te vertellen over de Tweede Wereldoorlog. Men noemt hem wel eens ‘de Lieven Scheire van de geschiedenis’ – de gelijkenis is inderdaad treffend. Met zijn nieuwe boek brengt hij ons terug naar de angstige tijd dat België werd getroffen door V-bommen.

Ook Petra De Pauw heeft reeds naam en faam als auteur verworven. Als mama van twee dochters verrast ze ons deze keer met een inspirerend doe- en bewaarboek voor moeder en dochter. Een hebbeding dat perfect past in de huidige bucketlist-hype.

Brandend actueel blijft het gevaar voor terrorisme in ons land. Daarbij valt vaak de naam van Molenbeek. Philippe Moureaux, gewezen burgemeester van de omstreden gemeente, schreef er een belangrijk boek over dat meteen een bestseller werd in Wallonië en Frankrijk én dat nu ook in het Nederlands verschijnt.

Last but not least kondigen we in deze folder ook het nieuwe boek van Johan Op de Beeck aan. Na het gigantische succes van Het verlies van België keert hij terug naar zijn eerste liefde: Napoleon. De markante relatie van de keizer met de ontelbare vrouwen in zijn leven staat garant voor opnieuw een pageturner door deze meesterlijke verteller.


Onze zomerboeken kan je HIER bekijken! Veel leesplezier!

─  Blijf op de hoogte  ─

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws