─  Zoeken  ─
‘Dit is niet wat er zal gebeuren.’ wint de Storytel Award voor beste luisterboek BE!
Hoera! Dit is echt gebeurd!

‘Dit is niet wat er zal gebeuren.’ wint de Storytel Award voor beste luisterboek BE!

Gepubliceerd op 1 maart, 2024 om 13:30, aangepast op 1 maart, 2024 om 14:46

Op de uitreiking van de Storytel Awards 2024 werd niemand minder dan Zita Theunynck in de bloemetjes gezet. Dit is niet wat er zal gebeuren. kreeg gisteren op de Storytel Luisternacht de welverdiende titel van beste luisterboek. Een geweldige prestatie van auteur én voorlezer van het luisterboek Zita Theunynck!

Via deze weg willen we dan ook iedereen bedanken die gestemd heeft op Dit is niet wat er zal gebeuren. We zijn enorm trots dat dit prachtig verhaal dé luisterboekverkiezing van het jaar gewonnen heeft.

Over Dit is niet wat er zal gebeuren.

Vrijdagavond. Het is 16 over 8.
Het weekend begint. Voor iedereen, maar niet voor mij.
Ik lig op een ziekenhuisbed, aan een infuus met weeënremmers. Alles om de twee kindjes die 26 weken oud zijn in mijn buik te houden. De volgende 48 uren zullen uitwijzen of ze nu al geboren worden of niet. 48 uren die de rest van hun leven zullen bepalen. En dat van mij.
In dit verhaal heb ik voor een keer niets te beslissen.
Niet hoe het begon.
Niet hoe het eindigt.

'Dit boek is één en al hart.' ***** Hebban

'Prachtig boek, het heeft me vanaf de eerste zin te pakken, en laat me niet meer los. Heerlijk oprecht, rauw, grappig... Een pareltje!' ***** Storytel

─  Auteurs  ─
Auteur: Zita Theunynck

Zita Theunynck (1989) is auteur en scenarist. Ze schreef in 2017 de bestseller Het wordt spectaculair. Beloofd. In Dit is niet wat er zal gebeuren. maakt ze het persoonlijker. Deze autobiografische roman gaat over hoe het leven dingen op je pad gooit (en dan nog wat dingen) en niks blijkt te gaan zoals je had gedacht.Zita vindt dat iedereen die ooit bang in een ziekenhuisbed heeft gelegen dit boek moet lezen. En ook iedereen die een gênant verhaal over kak heeft. Zita stopt nu met in de derde persoon over zichzelf te schrijven.

─  Boeken  ─
Zita Theunynck - Dit is niet wat er zal gebeuren.
Zita Theunynck

Zita Theunynck is terug!

─  Blijf op de hoogte  ─

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws