─  Zoeken  ─
Tweede editie Kabaal kinderboekenfestival
Op 6 maart 2022 vindt de tweede editie van het kinderboekenfestival Kabaal plaats. Meneer Zee enn Gitte Vancoillie stellen er hun nieuwste boek, Jij bent alle liefde, voor.

Tweede editie Kabaal kinderboekenfestival

Gepubliceerd op 7 februari, 2022 om 07:44, aangepast op 7 februari, 2022 om 11:16

Er wordt verteld met woorden én beelden, er is Slam for Kids, er wordt live getekend, er zijn beste vrienden en een krokodil, er is een Onderbroekenmuseum en er zijn boeiende workshops. Met ander andere Meneer Zee en Gitte Vancoillie dus, maar ook met Bette Westera, Esohe Weyden, Leo Timmers, Tom Decock, helden en schurken, Pieter Koolwijk en vele anderen. KABAAL2022 is een geweldige start van de Jeugdboekenmaand.  

Voor wie?

Voor jonge lezers. Voor ouders. Voor alle gezinnen. Voor leerkrachten. Voor grootouders. Voor mensen die zomaar binnenwaaien. Voor iedereen die houdt van kinderboeken.

Twee?

Die eerste editie van KABAAL (november 21) smaakte naar meer. Dus komt opnieuw een tweedaags festival in ’23. In afwachting daarvan is er nu een kleinere (en net zo fijne) versie. Het wordt een namiddag met geweldig goede schrijvers en fantastische illustratoren.

Praktisch:

─  Auteurs  ─
Auteur: Meneer Zee

Meneer Zee is een rasechte verteller: worstelen met woorden, zoeken naar zinnen, en liefst met een luisterend publiek erbij. Eerder publiceerde hij Over de blauwe gele rode oranje roze paarse groene bruine grijze appelblauwzeegroene witte en zwarte wolf, Willem Wilnie en Willeke Wel, Taart en Jij bent alle liefde. Meneer Zee is de artiestennaam van Jan De Maeyer.

Auteur: Gitte Vancoillie

Gitte Vancoillie studeerde in 2004 af als illustrator aan de Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen. Haar afstudeerproject was meteen haar eerste gepubliceerde boek. Er volgden er nog meer voor verschillende uitgeverijen. Ze hoopt dat het nooit stopt. De kriebel die je voelt als de woorden en de beelden perfect samensmelten tot dat wat je wil vertellen. Dat is voor haar magie.

─  Boeken  ─
Meneer Zee - Jij bent alle liefde
Meneer Zee

Een modern sprookje over de zoektocht naar liefde

─  Blijf op de hoogte  ─

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws