─  Zoeken  ─
Nieuw kinderboekenfestival in De Studio
Op 27 en 28 november vindt het goednieuwe kinderboekenfestival Kabaal voor de eerste keer plaats in De Studio in Antwerpen.

Nieuw kinderboekenfestival in De Studio

Gepubliceerd op 30 september, 2021 om 10:30, aangepast op 1 oktober, 2021 om 11:27

Met een jaartje vertraging vindt in het weekend van 27 en 28 november eindelijk de eerste editie van het nieuwe kinderboekenfestival Kabaal plaats. Een tweedaags festival in De Studio in Antwerpen speciaal voor kinderen (0-12j) en hun ouders. Een programma met schrijvers en illustratoren, met slam for kids, met duo-vertellingen, met theater, met voorlezen, met workshops, met muziek, met de mooiste kinderboeken en de bijzonderste beelden. 

Op zondag 28 november kan je Horizon-auteurs Meneer Zee (16.15 uur) en Leen Vandereyken (11 uur) aan het werk zien.

Meer info over het festival vind je hier.

─  Auteurs  ─
Auteur: Jan De Maeyer

Meneer Zee is een verteller. Het worstelen met woorden, het zoeken naar zinnen, en liefst met een luisterend publiek erbij: daarin heeft hij zijn grootste plezier. En soms is daar een verhaal bij dat een boek verdient. Eerder publiceerde hij Over de blauwe gele rode oranje roze paarse groene bruine grijze appelblauwzeegroene witte en zwarte wolf en Willem Wilnie en Willeke Wel. Meneer Zee is de artiestennaam van Jan De Maeyer. Gitte Vancoillie studeerde in 2004 af als illustrator aan de Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen. Haar afstudeerproject was meteen haar eerste gepubliceerde boek. Er volgden er nog meer voor verschillende uitgeverijen. Ze hoopt dat het nooit stopt. De kriebel die...

Auteur: Leen Vandereyken

Leen Vandereyken is auteur, scenarist en storyteller. Ze begon haar carrière als actrice voor tv, film en theater voor ze in 2007 debuteerde met het eerste deel in de succesvolle reeks Loulou. Met die reeks introduceerde ze chicklit in de Vlaamse tienerwereld. Leen was ghostwriter van fictie en non-fictie verhalen en werkte enkele jaren voor Studio 100 waar ze de creatieve content van de uitgeverij verzorgde.

─  Boeken  ─
Jan De Maeyer - Taart
Jan De Maeyer

Een prachtig prentenboek over doen waar je blij van wordt

Leen Vandereyken - Danny Boy
Leen Vandereyken

Een humoristisch en inspirerend verhaal over geloven in jezelf

Leen Vandereyken - De toevallige tijdreis van Carlo Ganz
Leen Vandereyken

Knotsgek boek over een waanzinnige tijdreis

─  Blijf op de hoogte  ─

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws