─  Zoeken  ─
Oktober bij Horizon
Na een zonnige septembermaand met boeiende nieuwe uitgaven kijken wij uit naar onze boeken die in oktober zullen verschijnen.

Oktober bij Horizon

Gepubliceerd op 3 oktober, 2018 om 09:00, aangepast op 2 augustus, 2021 om 14:13

De herdenking van het einde van de Eerste Wereldoorlog op 11 november nadert. Met trots verwelkomen wij Sophie De Schaepdrijver, een wereldautoriteit over deze oorlog. In haar nieuwe boek vertelt zij het heroïsche leven van Gabrielle Petit, de legendarische Belgische spionne tijdens de Groote Oorlog. Gabrielle Petit wordt opnieuw leven ingeblazen in deze aangrijpende biografie, waarin zowel haar jeugd wordt beschreven, de turbulente volwassen jaren en haar uiteindelijke executie door de Duitsers in 1916. Een beklijvend boek over een buitengewone vrouw.

Wij verwelkomen eveneens van harte Kristel Verbeke met haar debuut. Dankzij haar jeugdboek Alles Kids! maakt zij moeilijke thema’s bespreekbaar voor kinderen én hun ouders. Aan deze publicatie is een leuke wedstrijd gekoppeld, waarbij klassen een bezoekje van Kristel tijdens de Voorleesweek kunnen winnen indien ze een creatief werkje ineen steken.  Meer details staan te lezen op onze Facebook-pagina.

Ook oktober brengt dus boeken die zowel leerrijk als ontspannend zijn, het perfecte leesvoer voor grillige herfstmaanden.

Het team van Horizon en onze auteurs wensen jullie alvast veel leesplezier!

─  Blijf op de hoogte  ─

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws