─  Zoeken  ─
Céline Dept en Michiel Callebaut - Friends Forever

Friends Forever

Céline Dept en Michiel Callebaut

Leer je vrienden (en CEMI) nóg beter kennen
─  Omschrijving  ─

Dankzij dit vriendschapsboekje van het populaire YouTube-duo CEMI leer je jezelf, je vrienden én Céline en Michiel nog beter kennen. Vul de vragen in, geef het boek door van de ene vriend naar de andere en vergeet niet door het boek te blijven bladeren: de knutseltips, spelletjes en ingevulde vriendenpagina's zorgen voor extra plezier. Bovendien dagen Céline en Michiel je uit met de enige echte Friends Forever-challenge.

Auteur: Céline Dept
Auteur

CEMI is een Belgisch duo (bestaande uit Céline Dept en Michiel Callebaut) dat vooral bekend is vanwege hun filmpjes op TikTok en YouTube. Hun hoofdkanaal op YouTube heeft meer dan 9 miljoen abonnees. Hiermee hebben ze het grootste Nederlandstalige YouTube-kanaal in België. In 2022 en 2023 verschenen Doeboek, Doeboek 2 en Céline vs. Michiel bij Horizon.

Auteur: Michiel Callebaut
Auteur

CEMI is een Belgisch duo (bestaande uit Céline Dept en Michiel Callebaut) dat vooral bekend is vanwege hun filmpjes op TikTok en YouTube. Hun hoofdkanaal op YouTube heeft meer dan 5 miljoen abonnees. Hiermee hebben ze het grootste Nederlandstalige YouTube-kanaal in België. In 2022 en 2023 verschenen Doeboek en Doeboek 2 bij Horizon.

─  Edities & Details  ─
Gebonden: Friends Forever - Céline Dept en Michiel Callebaut
ISBN: 9789464104448
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 18-04-2024
Prijs: € 14,99
Omvang: 96 pagina's

Bestel

Serie: CEMI NUR: 210 - Non-fictie kinderboeken (< 12 jaar) THEMA: Interactieve en activiteitsboeken en pakketten voor kinderen THEMA: Leeftijdscategorie: vanaf ca. 7 jaar BISAC: JUVENILE NONFICTION / Activity Books
─  Boeken  ─
Bieke Van Gelder - Onze helden: Nina Derwael
Bieke Van Gelder
Céline Dept en Michiel Callebaut - CEMI Doeboek 2
Céline Dept en Michiel Callebaut
─  Blijf op de hoogte  ─

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws