─  Zoeken  ─
Sarah Rivens - Captive

Captive

Sarah Rivens

Tussen liefde en haat zit een dunne lijn
─  Omschrijving  ─

In het hart van de grootste criminele netwerken ter wereld, daar waar moord en macht heersen, bevinden zich de captives, de gevangenen. Ze zijn de schaduwen en tegelijk de vertegenwoordigers van hun eigenaars.
Al sinds haar puberteit is Ella Collins een gevangene. John, haar bezitter, gebruikt liever haar lichaam en maakt haar leven tot een nachtmerrie. Tot hij haar vertelt dat ze voor iemand anders gaat werken.
Ella dacht dat het niet erger kon, maar beseft al snel dat haar nieuwe eigenaar Ash, de charismatische leider van het Scottnetwerk, van een heel andere orde is. Er ontspint zich een gevaarlijk spel tussen Ash en Ella. Lukt het haar, ondanks haar traumatische verleden, de ijskoude Ash te ontdooien?

Captive is het eerste deel in de bestsellertrilogie uit Frankrijk.

Captive is een dark romance en hanteert andere codes dan de klassieke roman: liefde gaat hand in hand met haat en geweld. Sommige scènes kunnen door de lezer als schokkend worden ervaren.
Trigger warnings: verkrachting, fysiek geweld, ongecensureerd taalgebruik.

─  Fragment  ─

Auteur: Sarah Rivens
Auteur

Van jongs af aan heeft Sarah Rivens, een jonge Frans-Algerijnse schrijfster, een passie voor schrijven. In 2019 plaatste ze eigen werk op het online platform Wattpad. Dat was meteen een gigantisch succes, met meer dan 16 miljoen(!) lezers. In 2022 verschenen haar eerste boeken bij BMR, de dark romance-imprint van Hachette. Tegenwoordig verdeelt Sarah haar tijd tussen haar favoriete serie Modern Family, schrijven en studeren. Dit alles overgoten met een flinke scheut cafeïne.

─  Edities & Details  ─
Audio download: Captive - Sarah Rivens
ISBN: 9789464103557
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 26-06-2023
Prijs: € 12,99
Speelduur: 958 minuten

Bestel

Paperback: Captive - Sarah Rivens
ISBN: 9789464103533
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 11-05-2023
Prijs: € 22,99
Omvang: 528 pagina's

Bestel

Digitale download: Captive - Sarah Rivens
ISBN: 9789464103540
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 11-05-2023
Prijs: € 9,99
Omvang: 528 pagina's

Bestel

Serie: Captive Vertaler: Henriëtte Gorthuis Voorlezer: Relinde de Graaff NUR: 343 - Romantiek THEMA: Donkere romantiek BISAC: FICTION / Romance / New Adult
─  Boeken  ─
Sarah Rivens - Perfectly wrong
Sarah Rivens

Benjamin Jenkins is Isabella - Bella - Grace nooit vergeten. Ze was zijn eerste liefde, de enige die de echte Ben achter zijn façade van charme en humor kon zien. Maar de wereld van misdaad en verr...

─  Blijf op de hoogte  ─

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws