─  Zoeken  ─
Jamie-Lee Six - Ben er voor je!

Ben er voor je!

Jamie-Lee Six

Een noodzakelijke jongerengids over een razend actueel onderwerp
─  Omschrijving  ─

Mentale gezondheid bij jongeren is een razend actueel onderwerp. Onderzoek wijst uit dat depressieve gevoelens bij jongeren maar liefst verdrievoudigd zijn tijdens de coronacrisis. Jongeren voelen zich vaak eenzaam en onzeker, hebben het gevoel thuis opgesloten te zitten en zijn bang voor de toekomst.
In Ben er voor je! gaan Jamie-Lee Six en Julie Vranckx geen enkel taboe over mentale gezondheid uit de weg. Het boek bevat niet alleen getuigenissen van (bekende) jongeren, maar ook tips om beter voor jezelf te zorgen en nuttige adressen zodat je om hulp kan vragen als dat nodig is.

─  Fragment  ─

─  Quotes  ─
Krant van West-Vlaanderen
'een boek dat mentale issues extra bespreekbaar wil maken.'
Het Laatste Nieuws
'In 'Ben er voor je!' steken de populaire instagrammer Jamie-Lee Six en redactrice Julie Vranckx hen een helpende hand toe met getuigenissen, tips en tricks voor zelfzorg en nuttige adressen waar ze voor steun kunnen aankloppen. Dat alles in jongerentaal en met checklists en invulboxen om in te schrijven, te markeren of uit te scheuren.'
Auteur: Jamie-Lee Six
Auteur

Jamie-Lee Six is een van de bekendse instagrammers in Vlaanderen. Ze werd bekend door haar rol als Amber in de Ketnet-reeks D5R, ondertussen is zeook DJ en reporter én schermgezicht bij TAGMAG.Julie Vranckx is redactrice en video editor voor tv en online media. ze scheef eerder (Over)leven als single en (Over)leven op Tinder.

─  Edities & Details  ─
Paperback: Ben er voor je! - Jamie-Lee Six
ISBN: 9789464100389
Uitgave: Paperback
Status: Niet beschikbaar
Datum: 17-11-2021
Prijs: € 16,99
Omvang: 128 pagina's

Bestel

Digitale download: Ben er voor je! - Jamie-Lee Six
ISBN: 9789464100396
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 17-11-2021
Prijs: € 9,99
Omvang: 128 pagina's

Bestel

Illustrator: Laura De Blaere NUR: 240 - Non-fictie kinderboeken (> 12 jaar) THEMA: Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: mentale gezondheid BISAC: JUVENILE NONFICTION / Social Topics / Depression & Mental Illness
─  Nieuws  ─
Mental Awareness Week bij Horizon

Mental Awareness Week bij Horizon

Er werd nog nooit zoveel over mentale gezondheid bij jongeren gesproken als nu. En gelukkig maar! Het bespreekbaar maken van dit thema - dat nog te vaak in de taboesfeer blijft hangen - is broodnodig. Daarom delen we de hele week tips uit het boek Ben er voor je (Jamie-Lee Six en Julie Vranckx) op Instagram. Lezen jullie mee?   Lees meer »

─  Blijf op de hoogte  ─

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws