─  Zoeken  ─
Bart Peeters en Yurek Onzia - Leren gitaar spelen

Leren gitaar spelen

Bart Peeters en Yurek Onzia

Het leukste gitaarboek van de Lage Landen
─  Omschrijving  ─

Iedereen die (nog beter) gitaar wil spelen ontdekt in dit unieke lees-, kijk- en doeboek praktische tips en gitaargeheimen van de grootste muzikale helden van de Lage Landen, zoals Raymond van het Groenewoud, Thé Lau, Wannes Cappelle, Douwe Bob, Luc De Vos, Henny Vrienten en natuurlijk Bart Peeters zelf. Laagdrempelige akkoordenschema's tonen hoe je snel en makkelijk meer dan dertig populaire liedjes in de vingers krijgt. Dit boek bevat hits van Gorki, The Scene, Noordkaap, Novastar, Bløf, Admiral Freebee, Bart Peeters, Doe Maar, Meskerem Mees en vele anderen. Een onmisbare handleiding voor alle jonge en oudere jongeren.

─  Fragment  ─

─  Quotes  ─
Story
'In Leren gitaar spelen deelt Bart praktische tips van de grootste muzikale helden van de Lage Landen.'
Christophe D'huysser
Auteur: Bart Peeters
Auteur

Bart Peeters (1959) is een creatieve duizendpoot die, na het presenteren van programma's op de Vlaamse en Nederlandse televisie, zichzelf heruitvond als zanger en componist. In de loop der jaren maakte hij elf albums en speelde hij meer dan duizend concerten met zijn razend populaire repertoire, dat iedereen kan meezingen.

Auteur: Yurek Onzia
Auteur

Yurek Onzia (1967) is storyteller, journalist, schrijver, componist, tekstschrijver, columnist, zanger en muzikant. Hij werkte voor diverse binnen- en buitenlandse bladen en kranten, als eindredacteur voor televisie en schreef liedjes voor verschillende Belgische en Nederlandse artiesten. Muzikaal is hij actief met de americanaband The Cowboy Angels en de soulgroep The Soul Messiahs. Met die laatste nam hij onlangs een mini-album op met eigen werk, dat binnenkort zal verschijnen.

─  Edities & Details  ─
Gebonden: Leren gitaar spelen - Bart Peeters en Yurek Onzia
ISBN: 9789464100273
Uitgave: Gebonden
Status: Niet beschikbaar
Datum: 17-12-2020
Prijs: € 24,99
Omvang: 144 pagina's

Bestel

Digitale download: Leren gitaar spelen - Bart Peeters en Yurek Onzia
ISBN: 9789464100280
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 17-12-2020
Prijs: € 9,99
Omvang: 144 pagina's

Bestel

NUR: 472 - Muziekbeoefening THEMA: Gitaar THEMA: Muziektechniek, muzieklessen, muziekonderwijs BISAC: MUSIC / Musical Instruments / Guitar
─  Blijf op de hoogte  ─

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws