─  Zoeken  ─
Petra De Pauw - Mum & Me

Mum & Me

Petra De Pauw

Bucketlist voor moeder en dochter.
─  Omschrijving  ─

Voor je het weet is je dochter groot en het huis uit. De tijd stilzetten zou een oplossing zijn, maar daar is jammer genoeg nog niemand in geslaagd. Genieten daarom van elke dag, van elk moment en vooral... van elkaar!

Daarom is er dit bucketlistboek voor mama's en hun dochter. Een mooi, geestig en warm doeboek dat de unieke moeder-dochterband bevestigt en onderstreept. Doe de meest fantastische dingen samen! Verbaas jezelf én je dochter, geniet van elke activiteit en vervul kleine en grote dromen. Mum & Me geeft jullie honderden spannende uitdagingen voor een heel leven lang.

Want geef toe: niets is zo fijn als geluk delen. Dankzij jullie eigen notities, foto's en herinneringen zal dit boek het meest waardevolle document van jullie relatie worden. Jullie kunnen er het verleden mee koesteren en samen uitkijken naar de toekomst.

─  Fragment  ─

─  Quotes  ─
Story
'Een doe- en bewaarboek waarin een moeder en haar dochter(s) hun mooiste herinneringen kunnen koesteren én samen kunnen uitkijken naar de toekomst.'
Christophe D'Huysser
Primo TV Gids
'Een mooi en geestig doe-boek dat de unieke moeder-dochterband bevestigt.'
Het Laatste Nieuws
'Boordevol amusante uitdagingen, opdrachten en ideeën voor moeders en dochters.'
Auteur: Petra De Pauw
Auteur

Petra De Pauw (undercoverblondje) is moeder van twee dochters: Roos (11) en Billie (9). Ze publiceerde Mag het iets meer zijn (2008) over de vroeggeboorte van Billie, maakte met Stephan Vanfleteren Plots anders - Verhalen achter littekens (2010) en met haar man Herman Verbruggen drie bestsellers over Mark Vertongen uit FC De Kampioenen.

─  Edities & Details  ─
Paperback: Mum & Me - Petra De Pauw
ISBN: 9789492159687
Uitgave: Paperback
Status: Niet beschikbaar
Datum: 16-06-2016
Prijs: € 15,00
Omvang: 160 pagina's

Bestel

NUR: 450 - Lifestyle BISAC: FAMILY & RELATIONSHIPS / Parenting / General
─  Boeken  ─
Karen De Meyer - De magie van opruimen
Karen De Meyer
Eva Daeleman - Woman Up
Eva Daeleman
Eva Daeleman - Omdat het kan
Eva Daeleman
─  Blijf op de hoogte  ─

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws