─  Zoeken  ─
Cornelia van Lierop & Fleur van Groningen - Glijmiddel

Glijmiddel

Cornelia van Lierop & Fleur van Groningen

─  Omschrijving  ─

Dames! Meisjes! Juffrouwen en maagden!
Laat Cornelia van Lierop u vertellen over de tijden van de Grote Droogte, de zweetaanvallen, de kilo's die er aan- en afvliegen, de dieptes en laagtes van het spelpatroon in de bedstee, het gevoel dat de wereld terminaal om zeep is vanwege een leger hormonen dat de aftocht blaast, de schandalige en diep vernederende belichting in de meeste pashokjes der kledingzaken, de godin in u en hoe ze triomfeert ... Laat haar bovenal vertellen wat 'helen' zou kunnen betekenen wanneer de jaren zo aantikken bij ieder van u dat de wereld u in de steek lijkt te laten.
Heren! Jongens! Jongemannen en verdoken maagden!
Laat Cornelia van Lierop u duidelijk maken wat het betekent een vrouw te zijn in de overgang, wat niet noodzakelijk wil zeggen dat ze zich richting nooduitgang begeeft, laat u door haar inwijden over de geheimen der geheimen, inderdaad: net dat wat niemand van u noodzakelijk wenst te weten, maar waar ieder van u nieuwsgierig naar is, laat u entertainen met verhalen die ja hoor; ook venten mogen smaken.
Cornelia van Lierop kijkt diep in de ogen van de draak geheten Menopauze. Onversaagd gaat ze het monster te lijf met humor, wijsheid en zelfrelativering. Fleur van Groningen illustreert op haar onnavolgbare wijze met jawel: humor, wijsheid en zelfrelativering.

─  Fragment  ─

Auteur: Cornelia van Lierop
Auteur

Cornelia van Lierop (1963) was eind jaren tachtig de koningin van de Belgische dansmuziek, vond vervolgens de godin in zichzelf en begon te schrijven over lust, vrouwen en alles wat heelt.

Auteur: Fleur van Groningen
Auteur

Fleur van Groningen (1982) is schrijfster, journaliste, columniste en cartooniste voor onder meer Het Nieuwsblad. Naast de bestseller Leven zonder filter (2017) verschenen van haar hand ook Haal het slechtste uit jezelf (2011), Dat kleine geluk (2015) en Mijn kind, mijn spiegel (2020).

─  Edities & Details  ─
Paperback: Glijmiddel - Cornelia van Lierop & Fleur van Groningen
ISBN: 9789492626820
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 29-01-2018
Prijs: € 23,99
Omvang: 192 pagina's

Bestel

Digitale download: Glijmiddel - Cornelia van Lierop & Fleur van Groningen
ISBN: 9789492159359
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 21-04-2016
Prijs: € 9,99
Omvang: 192 pagina's

Bestel

NUR: 860 - Gezondheid THEMA: Omgaan met persoonlijke en gezondheidsproblemen THEMA: Gezondheid: vrouwen THEMA: Geslacht en seksualiteit: advies en kwesties THEMA: Menopauze THEMA: Leeftijdsgroepen: volwassenen BISAC: HEALTH & FITNESS / Women's Health
─  Boeken  ─
Elke Vanelderen - Tegengif
Elke Vanelderen

Wist je dat...... je een groot deel van de pesticiden op groenten en fruit kunt afwassen met appelazijn?... 1 fles water 25.000 soorten chemicaliën bevat?... nieuwe kleren restanten van kankerverwekk...

Ann Reymen - 75B
Ann Reymen

Op voorhand beeldde ik me in hoe zo'n gesprek zou verlopen. Iets zoals dit: 'Hallo, ik ben Ann en ik heb nieuwe borsten nodig.' Waarop de chirurg dan: 'Mooi zo, hier is een catalogus. Duid jij maar ev...

─  Blijf op de hoogte  ─

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws